CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Procés de selecció de socorristes per a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. TERMINI AMPLIAT FINS AL 6 DE JULIOL

Procés de selecció de socorristes per a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. TERMINI AMPLIAT FINS AL 6 DE JULIOL

19/06/2020

Se seleccionaran recepcionistes i socorristes per a les piscines municipals i es crearà una borsa de treball per cobrir possibles baixes i substitucions. TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS AMPLIAT FINS AL 6 DE JULIOL

L'Ajuntament de Montornès ha obert la convocatòria del procés de selecció de socorristes per a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes i per a la creació d'una borsa per cobrir les possibles vacants i substitucions que puguin produir-se mentre no es realitzi una nova convocatòria.

Per optar al procés cal posseir el cicle inicial dels estudis de Tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme o el certificat de professionalitat o qualificació professional corresponent o un altre títol equivalent o superior.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins al 25 de juny. TERMINI AMPLIAT FINS AL 6 DE JULIOL al Registre General de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i els dimarts i dijous, també de 17 a 19 h. Per poder-ho fer heu de demanar CITA PRÈVIA. Si la sol·licitud es presenta per correu administratiu, caldrà enviar-la escanejada amb el segell de correus a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(En els arxius adjunts hi ha les bases de les convocatòries i els models de sol·licitud)

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Piscines d'estiu a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes (estiu 2019)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona