CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les entitats esportives locals es preparen per recuperar l’activitat

Les entitats esportives locals es preparen per recuperar l’activitat

19/06/2020

L’Ajuntament planifica aquest dies la reobertura de les instal·lacions esportives del municipi amb totes les mesures de prevenció necessàries.

En el moment actual, s’ha iniciat un procés de reducció gradual de les mesures extraordinàries de restricció de la mobilitat i de contacte social decretades per les diferents administracions. En aquest context l'Ajuntament de Montornès ha planificat la reobertura dels diversos equipaments i serveis municipals.

Per les restriccions i exigències fixades per les autoritats sanitàries i els riscos que es poden generar,  l’Ajuntament i les entitats esportives van coincidir en què és més prudent no organitzar activitats de lleure esportiu a l’estiu com ara casals esportius, campus o estades esportives. No obstant, sí que es va acordar obrir les instal·lacions per facilitar la pràctica de determinades activitats esportives amb restriccions. L’objectiu principal és gaudir de la pràctica segura de l’esport.

De forma extraordinària, per compensar la finalització precipitada de les competicions federatives i amb l’ànim de facilitar la preparació del proper inici de curs, l’Ajuntament autoritzarà la realització d’entrenaments als clubs que així ho sol·licitin. Fins el dilluns 22 de juny, les entitats poden expressar les seves necessitats i, durant els propers dies, s’autoritzarà formalment l’ús dels equipaments sota mesures de protecció específiques relacionades amb la situació provocada per la COVID-19. En aquest sentit, es farà una distribució equitativa dels espais disponibles. En el cas de l'esport en pista coberta, la ubicació serà El Sorralet.

Ús segur de les instal·lacions esportives municipals

Les entitats esportives hauran de tenir en compte les mesures establertes en el marc del Plan estatal hacia una nueva normalidad, les instruccions donades per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i les específiques de les federacions esportives corresponents.

Per prevenir possibles contagis no es permetrà cap activitat amb públic ni fer ús dels vestidors. L’Ajuntament assumirà la neteja i desinfecció de les instal·lacions municipals i cada entitat haurà d’aplicar protocols de neteja i desinfecció del material esportiu.

A més, cada entitat haurà de designar una persona responsable que vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat i higiene. Aquesta persona també serà el referent de l'Ajuntament i del personal municipal adscrit als equipaments, que farà seguiment del compliment de les mesures de prevenció.

 Al setembre, el Consistori i les entitats es reuniran novament per acordar noves mesures en funció de com evolucioni l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

Arxivat a: Esports
Façana exterior de El Sorralet
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona