CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El CEM Les vernedes iniciarà la nova normalitat el 25 de juny

El CEM Les vernedes iniciarà la nova normalitat el 25 de juny

19/06/2020

L'equipament ha implementat mesures extraordinàries per garantir la seguretat dels abonats/ades. Per fer qualsevol activitat esportiva (sigui individual o dirigida) caldrà concertar Cita Prèvia. Les quotes, a partir de juliol, tindran un descompte del 20%.

El proper 25 de juny el CEM Les Vernedes obrirà de nou les portes després d'uns mesos difícils en què bona part de l'esforç s'ha centrat a adequar les instal·lacions a la nova realitat i a mantenir la presència, des de la distància, en el dia a dia tant dels abonats/ades com de tota la ciutadania.

El canal de Youtube del CEM creat per a la realització de classes virtuals en directe a càrrec de l'equip tècnic esportiu de l'equipament ha estat un dels principals mitjans d'interacció. També l’equip de recepció i administració s’ha mantingut actiu per atendre i ajudar els abonats que ho han sol·licitat.

Durant el període de tancament al públic s’ha aprofitat per realitzar tasques de manteniment a les instal·lacions i per avançar actuacions que s’acostumen a fer durant la primera quinzena del mes d’agost en el marc de la parada tècnica anual. És per això que aquest agost la instal·lació romandrà oberta durant tot el mes.

També s’han reorganitzat tots els serveis per adaptar-los a les noves condicions sanitàries, d’higiene, d’aforament i de distància interpersonal; és a dir, totes les mesures de prevenció necessàries per gaudir d’una pràctica segura.

Fem esport amb cita prèvia i amb un preu reajustat

Per garantir la distància interpersonal i el compliment dels aforaments permesos caldrà concertar CITA PREVIA. Serà imprescindible per poder accedir al complex i realitzar qualsevol tipus d'activitat, ja sigui dirigida o individual.

Tot i que la instal·lació començarà a rebre abonats/ades el 25 de juny, serà a partir del juliol quan es començarà a cobrar el servei. Atenent les restriccions d'ús que cal aplicar a les instal·lacions pel que fa a aforament, les quotes tindran un descompte del 20%.

Les noves condicions d’ús del CEM Les vernedes es poden consultar al web www.cemlesvernedes.cat o trucant al telèfon 93 568 69 07

Arxivat a: Ciutadania, Esports
La recepció del CEM Les Vernedes, adaptada a la nova realitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona