CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Suport al comerç local per potenciar la presència a Internet

Suport al comerç local per potenciar la presència a Internet

15/06/2020

L'Ajuntament s'ha adherit a la plataforma Digiemprèn per facilitar que els establiments de Montornès puguin utilitzar els serveis d'aquesta eina de dinamització comercial que impulsa la Diputació de Barcelona.

La plataforma Digiemprèn inclou serveis i formació per ajudar el comerç local a guanyar presència a Internet i entrar en el món del comerç en línia.

L'eina, creada per la Diputació de Barcelona,  ofereix informació, cursos gratuïts, miniguies i tutorials. Els continguts aborden les principals temàtiques que poden ajudar el petit comerç a entrar en el món digital i als establiments que ja hi són, a millorar el seu dia a dia i explorar noves vies.

L'adhesió de l'Ajuntament a la plataforma Digiemprèn facilita que els establiments del poble s'hi puguin donar d'alta i començar a utilitzar els serveis.

L'acció és una més de les que està desenvolupant el departament municipal d'Ocupació Promoció Econòmica i Comerç, per donar suport al comerç local que, des de l'inici de la crisi de la Covid-19 ha estat fent costat a la ciutadania i abastint el municipi, tot i les restriccions i les greus dificultats que ha hagut de patir. 

Recentment s'ha publicat la Guia Restauració en acció, dedicada als establiments de cuina i restauració que tenen servei de recollida i a domicili. En breu s'iniciarà una nova campanya per continuar fomentant entre el veïnat el consum en els comerços de Montornès.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona