CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les Festes de Sant Joan es reinventen

Les Festes de Sant Joan es reinventen

12/06/2020

Tot i la crisi de la Covid-19, les emblemàtiques Festes de Sant Joan arriben com cada any però repensades per poder complir les restriccions. Els actes més destacats es podran seguir de forma presencial reservant seient i seran retransmesos en directe per diverses plataformes.

La Comissió de Festes de Montornès Nord i l'Ajuntament han treballat braç a braç perquè les tradicionals festes de Sant Joan es puguin celebrar tot i les restriccions de la crisi de la Covid-19 i amb les màximes garanties de seguretat.

El programa arrencarà el divendres 19 amb un pregó virtual que enguany anirà a càrrec de la Colla infantil del Ball de Diables i Drac de Montornès amb motiu del 25è aniversari. El pregó s'emetrà pel canal de Youtube de l'Ajuntament.

El programa també inclou activitats presencials, que es realitzaran al pati de l’Escola Marinada, amb aforament limitat i control d’accessos i que també es podran seguir en directe, des de casa, a través de diverses plataformes..

Destaquen l’espectacle de varietats Cabaret Show (el dia 19 a les 22 h que es podrà veure a través de Vallès Visió); la vetllada d’òpera amb la projecció de l’obra Carmen del Liceu a la Fresca (el dia 20 a les 22 h, retransmesa pel Canal 33); la nit d’humor amb el monòleg de Mayte Carreras (el dia 21 a les  22 h, també difosa per Vallès Visió); i l’espectacle de circ per a tota la família amb la companyia Els Barlou (el dia 24 a les 20 h, que es podrà seguir a través del Canal de Youtube de l'Ajuntament).

Qui vulgui assistir de forma presencial als espectacles ha de reservar seient. Es pot fer al Mercat Ntra. Señora del Carmen, al Mercat Setmanal de dissabte de Montornès Nord i a Frutos secos Ike (c. Major).

Les festes mantenen la foguera de Sant Joan del dia de la revetlla (23 de juny, a les 22 h), també amb accés restringit i reserva prèvia d’entrada. Com l’any passat, es realitzarà al pati de l’escola Marinada. L’acte comptarà amb la participació del Ball de Diables i Drac de Montornès que oferirà un petit castell de focs.

MOLT IMPORTANT! No es podrà accedir presencialment als esdeveniments, si no s'ha fet la reserva prèvia. 

Concurs de balcons guarnits

La Comissió de Festes promou aquest any un concurs de balcons guarnits que s’iniciarà el dia 20 i es resoldrà el dia 24. El jurat, que tindrà en compte la temàtica relacionada amb el barri i les festes i l’ús de material reciclat i reciclable, emetrà el seu veredicte el dia 24 al vespre. 

Les entitats, presents de forma real i virtual

Com és habitual en aquestes festes d’essència participativa, el programa compta amb les propostes d' entitats i col·lectius. Els membres del Ball de Diables i Drac faran el pregó i encendran la foguera de Sant Joan. La Penya Pere Anton, per la seva banda, organitza una gimcana assincrònica per fer en grup i arreu del barri a través d'Instagram (el dia 21); l’Esplai Panda proposa el Pandart Attack, la pintada cooperativa d’un mural (el dia 24); i la Comissió de Festes manté el recital poètic en homenatge a Bernardo López (el dia 22) i promou un vermut comunitari als balcons (el dia 21). La segona edició de la mostra de talent local Show Stars Montornès (el dia 24), en edició virtual pel canal de Youtube d’Espai Jove Montornès, tancarà aquesta singular edició de les festes amb el passi del recull de vídeos aportats pel veïnat aquests dies.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Covid-19, CuidemnosMontornès
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona