CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La mostra “Show Stars” torna per Sant Joan en format on-line

La mostra “Show Stars” torna per Sant Joan en format on-line

09/06/2020

Arriba una nova edició del “Show Stars”, un concurs en què petits i grans poden mostrar les seves habilitats artístiques a través d’un vídeo. Hi ha temps per participar fins al 14 de juny. La gala s’emetrà al canal de YouTube del departament de Joventut el 24 de juny.

Després del gran èxit de l’any passat, el departament de Joventut torna a organitzar la mostra “Show Stars” però aquesta vegada serà on-line edition, és a dir, en format virtual. Es tracta d’un concurs de talents obert a tot el veïnat per celebrar les festes de Sant Joan al municipi.

Per participar, cal gravar un vídeo mostrant aquelles habilitats artístiques o poc habituals que es vulguin donar a conèixer i enviar-lo al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El vídeo haurà de ser en horitzontal i amb una durada màxima de 3 minuts. La data límit per enviar l’arxiu és el diumenge 14 de juny.

Enguany, tot el concurs serà on-line, fins i tot la gala amb totes les actuacions rebudes, que s’emetrà al canal de YouTube del departament de Joventut el dimecres 24 de juny a les 22 h. Totes les persones participants rebran un obsequi.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu seguir també @joventutmontornes a les xarxes socials.

Arxivat a: Cultura i festes, Joventut
Material gràfic per a la difusió del Show stars
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona