CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La cinquena edició del Lecxit s'acomiada telemàticament

La cinquena edició del Lecxit s'acomiada telemàticament

08/06/2020

Un total de 14 alumnes de primària i 12 joves voluntaris dels instituts han seguit aquest curs del Lecxit. Des d’octubre fins al març, es van poder fer 12 sessions a la Biblioteca de Montonès.

En els darrers dies, s’ha celebrat la cloenda de la cinquena edició de Lecxit, el projecte de suport a la lectura d'infants de primària que es desenvolupa amb voluntaris dels instituts. L’acte, igual que ha passat amb la darrera part del curs, ha estat marcat per la situació provocada per la COVID-19 i s’ha hagut de celebrar de forma telemàtica.

Durant la trobada, els 14 alumnes de 4t, 5è i 6è de primària que han seguit la formació i els 12 joves voluntaris de secundària que els han acompanyat, han pogut valorar l’experiència i acomiadar-se dels seus companys i companyes. La reunió ha comptat amb la presència de l’alcalde, Jose A. Montero.

Els nois i noies que han participat en aquesta edició del Lecxit, s’han pogut trobar a la Biblioteca els divendres a la tarda. Les trobades tenen l'objectiu d’afavorir la pràctica de la lectura i millorar la comprensió lectora dels infants mitjançant persones voluntàries que els fan acompanyament lector individual. En total, aquest curs s’han pogut fer 12 sessions des d’octubre fins al març.

El projecte Lecxit forma part del projecte Montornès Poble Lector, impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca i dels centres educatius del municipi.

Arxivat a: Educació
Cloendia telemàtica del Lecxit
Durant la sessió, van poder compartir experiències
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona