CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament dedicarà 27.000 euros en ajuts per a les activitat extraescolars del curs 2020-21 - TERMINI DE SOL·LICITUD AMPLIAT FINS AL 3 DE JULIOL

L'Ajuntament dedicarà 27.000 euros en ajuts per a les activitat extraescolars del curs 2020-21 - TERMINI DE SOL·LICITUD AMPLIAT FINS AL 3 DE JULIOL

05/06/2020

La xifra representa un increment de 12.000 euros en relació al curs que acaba. El termini de sol·licitud d'ajuts s'ha obert aquest divendres i es perllongarà fins al 23 de juny. EL TERMINI DE SOL·LICITUD S'HA AMPLIAT FINS AL 3 DE JULIOL.

L'Ajuntament  ha obert una convocatòria d’ajuts per als nens i nenes de P3 a 6è que estiguin empadronats al municipi i que vulguin participar en les activitats extraescolars organitzades per les AMPA el curs vinent. És el segon any que el consistori convoca els ajuts directament a les famílies. Enguany, s'hi dedicaran 27.000 euros, això és12.000 més que l'any passat.

L'objectiu de fer-ho ara és anticipar-se a la programació de les activitats que finalment es puguin organitzar, en funció de la realitat del moment, de manera que les famílies sàpiguen ja quin percentatge de l'activitat tindran subvencionat en el moment de fer la inscripció.

A l'hora d'atorgar les subvencions, es tindran en compte factors com la renda econòmica i el nombre membres de la unitat familiar, entre d'altres.

Atenent la situació d'excepcionalitat, si per causes sobrevingudes per la Covid-19 la renda de l'any 2020 ha disminuït respecte la del darrer exercici fiscal liquidat, es podrà presentar documentació complementària que acrediti el canvi de situació.

En funció de les puntuacions, s'atorgarà un ajut d'entre el 50 i el 90% sobre el preu d'inscripció a l'activitat. Excepcionalment s'arribarà al 100 % del cost.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 23 de juny. EL TERMINI S'HA AMPLIAT FINS AL 3 DE JULIOL, Les persones interessades ho poden fer telemàticament o excepcionalment de forma presencial. 

En cas de necessitar acompanyament telefònic o suport presencial d’un/a professional per omplir la sol·licitud, podeu trucar al 93 566 70 04 (extensió 2. Opció: Educació) de 9 a 14 h o escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per demanar hora.  Trobareu tota la informació en l'enllaç adjunt. 

 

Arxivat a: Educació, Infància, Serveis Socials
Un moment de la cloenda de les activitats extraescolars del curs 2018-19
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona