CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sexualitat femenina en el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Sexualitat femenina en el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

28/05/2020

Els departaments d’Educació i d'Infància amb la col·laboració del departament d’igualtat organitzen la xerrada virtual “Sexualitat femenina, eduquem sense mites”. Tindrà lloc a les 18 h a través del perfil d'Instagram @educaciomontornes

El dia 28 de maig es commemora el dia d’Acció per la Salut de les Dones que te per objectiu fer visibles les desigualtats que pateixen les dones també en temes de salut.

Enguany, davant la impossibilitat de programar cap activitat presencial a causa de la crisi de la Covid-19, s'ha programat una proposta virtual. La sessió pretén visibilitzar els drets sexuals i reproductius de les dones.

Per fer-ho el departament d’educació i infància amb la col·laboració del departament d’igualtat organitzen la xerrada virtual “Sexualitat femenina, eduquem sense mites”. 

La sexòloga Alba Povedano proposa parlar sobre la sexualitat femenina sense tabús ni mites i de com promoure una sexualitat saludable en totes les etapes de la vida.

La xerrada tindrà lloc a partir de les 18 h a través del perfil d'Instagram @educaciomontornes. També a través de la plataforma es donarà resposta a les preguntes i dubtes que les persones participants puguin tenir.

Arxivat a: Educació, Igualtat, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona