CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les policies de Montornès i Montmeló col·laboren en la detenció de dos presumptes lladres

Les policies de Montornès i Montmeló col·laboren en la detenció de dos presumptes lladres

27/05/2020

Les detencions han tingut lloc aquest dimarts a la tarda. Els detinguts son veïns de Montornès i estan acusats d'un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

La Policia Local de Montornès ha col·laborat amb la de Montmeló per detenir dues persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar ahir dimarts, cap a les 12.45 h, al municipi de Montmeló.

Segons la informació facilitada, els dos presumptes lladres van intimidar la víctima amb una arma blanca. Arran de la descripció facilitada, les policies locals de Montornès i de Montmeló van iniciar la recerca dels individus.

Finalment, una patrulla de la Policia Local de Montornès, els va interceptar a la tarda a la zona del torrent de Vinyes Velles. Ambdós detinguts tenen 19 anys i son veïns de Montornès. En el moment de la detenció duien l'arma blanca amb què presumptament haurien comès el robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts van ser posats a disposició dels Mossos d'Esquadra que, posteriorment, els van fer passar a disposició judicial. 

Dispositius policials per assegurar el compliment de l'estat d'alarma

La Policia Local, en coordinació amb el departament municipal de Salut Pública, manté com a prioritàries les actuacions relacionades amb el compliment  de les normes de seguretat alimentària i les específiques per la prevenció de la transmissió de la COVID-19 en establiments del sector alimentari i terrasses.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local de Montornès ha identificat 1.878 persones i ha tramitat 346 denúncies per incompliment de les restriccions. El gruix més important de denúncies, 286, han estat a vianants. També s'han denunciat 54 vehicles i 6 comerços.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
Un dels vehicles de la Policia Local
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona