CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La formació del DIL Barri Olímpia s'adapta a la nova realitat

La formació del DIL Barri Olímpia s'adapta a la nova realitat

26/05/2020

Durant les darreres setmanes s'ha posat en marxa formació online per als participants en el Dispositiu d'Inserció Laboral, DIL Barri Olímpia. La primera proposta ha estat un curs d'Atenció al client i Resolució de conflictes.

La fase formativa del Dispositiu d'Inserció Laboral DIL Barri Olímpia d'enguany, que es va posar en marxa al febrer, s'ha readaptat durant les darreres setmanes per poder tirar endavant malgrat les restriccions.

La primera proposta en línia ha estat un curs d'Atenció al client i Resolució de conflictes.

Del 8 de juny al 15 de juliol, s'ha previst dur a terme telemàticament la formació de l'Escola Popular Economia Feminista, que s'havia programat per al març i que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. El 15 de juny s'iniciarà una acció formativa sobre emprenedoria social.

També properament es preveu posar en marxa un curs d'auxiliar de magatzem de 100 hores que inclou un mòdul de carretoner de 20 hores així com més tallers de recerca de feina en línia.

El DIL Barri Olímpia s'adreça a persones a l'atur i que tenen especial dificultat per retornar al mercat laboral i dedica un apartat específic a les dones. Mentre dura el dispositiu reben formació i se'ls fa acompanyament personalitzat.  La iniciativa està organitzada pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, amb els recursos obtinguts del SOC en el marc de la convocatòria Treball als barris 2019-20.

Properes propostes telemàtiques de formació:

  • Actic Bàsic. Formació per millorar les competències on line. Taller dirigit a persones que saben fer servir bé un ordinador però volen millorar i/o treure una titulació homologada.
  • Accedim a una plataforma on line. Taller dirigit a persones que no han fet mai una vídeo conferència o no han accedit a una plataforma per fer formació.
  • Parlem de competencies? Qué són? Que demanen les empreses? Les competències són les habilitats que demanen les empreses a les seves persones treballadores. Quines són ? Com millorar-les
  • Com fer-me un compte de correu electrònic. Taller dirigit a persones que no han tingut interès per els noves tecnologies i ara veuen que són necessàries per preparar-se millor i per trobar feina.
  • Qué és i con funciona la plataforma Google Classroom? Coneix una de les plataformes més senzilles i bàsiques per fer formació on line
  • Processos de selecció on line. La majoria d'empreses que contractan a personal estan fent la els processos de selecció mitjançant pantalles, t'explicarem qué has de tenir en compte a l'hora de fer una selecció on line, i com t'has de presentar 

Les persones interessades a participar han de trucar al 935667004, de dl. a dv. de 9 a 13 h o enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i deixar les seves dades de contacte. Per accedir a la formació, cal disposar de móbil smartphone amb Internet o d'ordinador amb webcam i connexió a Internet.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Captura d'un moment de la formació d'Atenció al client
Taller en línia sobre com preparar una entrevista
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona