CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions a la Llar d'Infants Pública El Lledoner

Preinscripcions a la Llar d'Infants Pública El Lledoner

15/05/2020

Les preinscripcions per al curs 2020-21 de la Llar d'infants es podran formalitzar del 18 al 29 de maig de forma telemàtica. Només per a casos excepcionals hi haurà l'opció de fer-les presencialment del 27 al 29 de maig i sempre amb cita prèvia.

L'excepcionalitat del moment motivada per la crisi de la Covid-19 ha fet que enguany també el sistema de preinscripcions per a la Llar d'infants Pública El Lledoner s'hagi hagut de modificar.

El termini serà del 18 al 29 de maig i les sol·licituds s'hauran de fer de forma telemàtica.

En l'enllaç adjunt, trobareu tota la informació, així com les instruccions per poder accedir a la tramitació.

En darrera instància i només per als casos excepcionals en què no es pugui fer la presentació en línia o vía correu electrònic, s'ofereix l'opció de fer-la presencialment. Serà els dies 27, 28 i 29 de maig, demanant cita prèvia per telèfon a la Llar d'infants (93 568 61 86) i sempre seguint les mesures higièniques que es detallen en el document d'instruccions.

Un cop passat el termini de preinscripcions i establert el llistat d'infants admesos es duran a terme les matriculacions. El termini previst és de l’11 al 19 de juny. 

15 any de la Llar d'infants

El curs 2020-2021 farà 15 anys que el Lledoner ofereix un ensenyament públic de qualitat a Montornès per a la franja d'edat de 0 a 3 anys. Han estat 15 anys acompanyant famílies i infants i ajudant-los a fer les primeres passes i descobertes a la vida. L'Escola té capacitat per a 82 infants.

Seguint els barems utilitzats fins ara, la Llar d'infants pot oferir per al curs vinent 57 places, de les quals 16 aniran adreçades a nadons, 21 a infants d’1 a 2 anys, i 20 a infants de 2 a 3 anys. Aquesta oferta, però, pot variar depenent de la demanda i estarà supeditada a la situació i a les directrius que puguin marcar les autoritats sanitàries i/o el Departament d’Educació de la Generalitat.
 

Visita virtual 

Arxivat a: Ciutadania, Educació
Descobrint, experimentant i aprenent a la Llar d'Infans Pública El Lledoner
.
El jardí
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona