CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es reprenen els mercats ambulants de divendres i dissabte, només amb parades d'alimentació

Es reprenen els mercats ambulants de divendres i dissabte, només amb parades d'alimentació

13/05/2020

El mercat tindrà lloc de 8 a 13 h. Les parades és reorganitzaran per garantir les distàncies de seguretat necessàries. Cada venedor només atendrà una persona i tothom haurà d’adoptar les mesures de protecció oportunes. Els accessos estaran regulats per evitar aglomeracions.

Aquesta setmana es reprendrà l'activitat dels mercats setmanals de Montornès Centre i Montornès Nord, només amb parades d'alimentació. L'horari serà de 8 a 13 h. La venda es realitzarà garantint les condicions de seguretat i salubritat necessàries i incorporant mesures de distanciament social.

El mercats s'ubicaran a la seva ubicació habitual, als carrers de Palau d’Ametlla i de Jaume Balmes a Montornès Centre i al carrer de Federico García Lorca, aMontornès Nord. Les parades és reorganitzaran en un únic costat del carrer, i estaran separades per una distància de seguretat suficient que permeti evitar aglomeracions.

La clientela haurà de respectar la distància de 2 metres entre persones i esperar el seu torn fent cua de manera que només hi hagi 1 persona per venedor a primera línia de parada. Tampoc es podran tocar els productes exposats.

Els accessos al mercat estaran regulats per evitar aglomeracions i garantir que no se superi un terç de l’ocupació de l’espai. En cas que sigui així, caldrà esperar fora de l'espai senyalitzat fins que es restableixi l'aforament.

El respecte a les mesures de seguretat, responsabilitat de tothom 

Per evitar situacions de perill sanitari cal que tothom prengui les mesures de seguretat i protecció necessàries (distància social, ús de mascareta, higiene...). Per això, des de l'Ajuntament, fem una crida a la responsabilitat i al civisme.

Eviteu fer passejades pel mercat, i només aneu-hi per comprar allò estrictament necessari.

#cuidemnosmontornes

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Promoció Econòmica
Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge del 20 de març de 2020)
Mercat setmanal de Montornès Nord (Imatge del 21 de març de 2021)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona