CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > RECORDATORI Noves dates de pagament d'impostos, taxes i preus públics

RECORDATORI Noves dates de pagament d'impostos, taxes i preus públics

12/05/2020

S'han ampliat els terminis de pagament de l'IBI, els guals, la taxa per la recollida d'escombraries domèstiques i comercials, i el preu públic de la Llar d'Infants El Lledoner pels serveis prestats els mesos de febrer i març.

L'Ajuntament i l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona van acordar, fa unes setmanes, una nova ampliació dels terminis de pagaments de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI); la taxa per la recollida d'escombraries domèstiques i comercials; la taxa per entrada de vehicles (guals) i el preu públic per a la prestació del servei de la Llar d'Infants El Lledoner els mesos de febrer i març.

L'actualització de les dates de pagament d'impostos, taxes i preus públics es recullen en el Calendari fiscal de 2020 de la Diputació de Barcelona.

Davant l'estat d'alarma per la COVID-19, l'Ajuntament va decretar a finals dels mes de març un paquet de mesures extraordinàries i urgents per tal d'ajudar a amortir l'impacte econòmic que l'emergència pel coronavirus està provocant en la ciutadania.

 

Arxivat a: Ajuntament
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona