CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Menys restriccions per a l'accés als horts municipals (HORARIS ACTUALITZATS 15-05-2020)

Menys restriccions per a l'accés als horts municipals (HORARIS ACTUALITZATS 15-05-2020)

12/05/2020

A partir d'aquest dimecres, 13 de maig, els horts municipals podran obrir cada dia. Atenent la petició dels hortolans, l'horari serà de 7 a 20 h (info actualitzada el 15/05/2020). També s'aixeca la restricció de 5 persones per torn, però es manté la limitació d'1 persona per hort.

Seguint les indicacions de l'Agència de Salut Pública i els acords de la Comissió de seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament, a partir d'aquest dimecres 13 de maig, es modificaran els dies i horaris d'obertura dels horts municipals de l'avinguda del Riu Mogent, i també s'aixecaran algunes limitacions d'accés.

Aquest dimarts s'ha dut a terme una actuació per desbrossar i netejar d'herbes els camins interiors i els horts buits abans de la posada en marxa de les noves normes.

A partir de dimecres, els horts podran obrir cada dia de la setmana. Atenent les peticions dels hortolans, l'horari serà de 7 a 20 h. L'obertura i tancament de la instal·lació anirà a càrrec de l'Associació d'hortolans.

L'accés ja no estarà restringit a 5 persones per torn, però es mantindrà la limitació d'una persona per hort.

D'altra banda, es continuarà sense poder fer estada a les zones comunes. L'Ajuntament realitzarà una neteja diària (de dilluns a divendres) dels lavabos mentre duri la situació d'excepcionalitat i els usuaris hauran de complir totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries.

Arxivat a: Ajuntament
Horts municipals a l'av. del Riu Mogent (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona