CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les voluntàries del #cuidemnosmontornes confeccionen 15.000 mascaretes per al veïnat

Les voluntàries del #cuidemnosmontornes confeccionen 15.000 mascaretes per al veïnat

29/04/2020

Les cosidores de la xarxa de voluntariat estan elaborant 13.000 mascaretes per a majors de 12 anys i 2.000 d'infantils. El repartiment es farà a tots els domicilis. Les mascaretes infantils s'acompanyaran d'un diploma per a la mainada d'agraïment pel seu bon comportament durant el confinament.

Després d'haver-se dedicat des de l'inici del confinament a elaborar mascaretes, viseres i bates per als centres sanitaris, les voluntàries de la xarxa #cuidemnosmontornes estan dedicant ara tot l'esforç a la producció de mascaretes per a la comunitat.

Se n'estan confeccionant 15.000 per poder cobrir la pràctica totalitat de la població. D'aquestes, n'hi ha 13.000 per a majors de 12 anys i 2.000 d'infantils en dues talles, per a les franges de 3 a 7 anys i de 8 a 12.

Les mascaretes que es repartiran son fàcilment identificables: les de majors de 12 anys son de color verd, i les infantils, estampades. Estan fetes de cotó 100%, de manera que es poden rentar i reutilitzar, i porten una obertura a la part superior per poder-hi incorporar un filtre.

L'Ajuntament ha comprat el teixit, fil i gomes a proveïdors locals, alguns dels quals també han anat fent donacions de material des del començament de la crisi sanitària. 

Repartiment a tots els domicilis i agraïment als infants

L'Ajuntament iniciarà el repartiment de les mascaretes tan bon punt estiguin enllestides. Se'n posaran dues per a majors de 12 anys a cada bústia i una d'infantil per cada nen o nena del domicili, d'acord amb les dades del padró. Tot plegat s'acompanyarà amb un full d'indicacions sobre l'ús i manteniment. Les mascaretes infantils també aniran amb un diploma, signat per l'alcalde, en què s'agraeix als nens i nenes el seu bon comportament, actitud i col·laboració durant el període de confinament.

 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut
Mascaretes elaborades per les cosidores voluntàries de la xarxa #cuidemnosmontornes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona