CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local troba 2,4 kg de marihuana en un comerç durant un control per la Covid-19

La Policia Local troba 2,4 kg de marihuana en un comerç durant un control per la Covid-19

28/04/2020

El titular de l'establiment ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. També ha estat denunciat per infringir el Reial Decret de l'estat d’alarma i serà expedientat per incompliment de les mesures de seguretat alimentària.

La Policia Local de Montornès ha trobat 2,4 kg d'una substància presumptament estupefaent mentre realitzava una inspecció en un establiment comercial del poble.

La inspecció formava part dels dispositius de seguretat que diàriament es desenvolupen al municipi per assegurar el compliment de l’estat d’alarma decretat per l’emergència de la COVID-19 i de la normativa de seguretat i salut vigent.

Segons la informació facilitada pel cos policial, la troballa s'ha fet aquest dilluns, cap a les 12.15 hores, mentre una patrulla inspeccionava un local de Montornès Centre. Durant la revisió, els agents han trobat la substància amagada en una cambra frigorífica.

El titular de l’establiment, un home de 32 anys i veí del municipi, present en el moment de la inspecció, ha estat detingut i posat a disposició judicial. Se l'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública. També ha estat denunciat per infracció del Reial Decret de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament iniciarà expedient administratiu en relació a l’activitat comercial i per incompliment de les mesures de seguretat alimentària.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
La substància trobada a l'establiment per la Policia Local
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona