CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > #CuidemnosMontornes, una veritable xarxa de suport

#CuidemnosMontornes, una veritable xarxa de suport

17/04/2020

La xarxa de voluntariat que s'ha creat a Montornès per fer front a la crisi de la Covid-19 creix i batega al ritme de les necessitats del veïnat. Més de 150 persones hi col·laboren, bé donant suport a la població més vulnerable, bé fabricant mascaretes, pantalles i bates.

El dia a dia del #cuidemnosmontornes  

L’Anna aprofita que surt a comprar per anar a la farmàcia a buscar les medicines de la Maria; la Mireia quan torna de treballar compra per ella i per al seu veí Paco; en Jose treu el seu gos i aprofita per treure el de la Nadia; la Laura, que està fent teletreball, truca habitualment la Sandra que viu sola, per veure com està i si necessita res.

I en Dani, quan surt de la feina, aprofita per portar fil i teles d’en Salvador a les més de 40 cosidores que esperen a casa, per començar a posar fil a l’agulla i confeccionar bates i mascaretes. Però abans de tornar a casa, en Dani recollirà pantalles protectores de pvc, que han elaborat en Jordi, la Ruth, i una vintena més de persones des de casa seva i les portarà a l’Hospital on l’esperen amb les mans obertes. 

El que acabeu de llegir constitueix el dia a dia de més de 150 persones que viuen al poble i que col·laboren en la xarxa #cuidemnosmontornes ajudant a la resta a passar una mica millor aquesta situació tan difícil del confinament i de la lluita contra la malaltia.

La seva col·laboració desinteressada ha fet possible que una cinquantena de persones comptin amb un suport personal que vetlla per atendre les seves necessitats diàries com anar a comprar menjar, o a buscar medicaments, o a passejar la mascota o simplement poder parlar amb algú des del balcó o per telèfon.

També hi ha una comunitat incansable que manufactura material sanitari per fer-lo arribar on es necessiti. Ja han elaborat 2.500 pantalles protectores, més de 1.500 bates per al personal sanitari i 2.000 mascaretes.

A tots i totes MOLTES GRÀCIES!

-        Si necessites suport o coneixes algú que en necessita, truca al 667 94 70 51 (de dl. a dv. de 9 a 13 h i de 15 a 17 h)
         (Estigues al cas dels teus veïns i veïnes. Si hi ha persones grans soles, pregunta'ls si necessiten res i parla-hi de tant en tant des del balcó o per telèfon per fer-los companyia. Si no les pots ajudar, truca al #cuidemnosmontornes i ens n'ocuparem.) 
-        Si vols col·laborar com a voluntari/ària, envia un whatsapp al 667 94 70 51 o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials, Covid-19, CuidemnosMontornès
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
#cuidemnosmontornes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona