CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mediació, un servei actiu també durant el confinament

Mediació, un servei actiu també durant el confinament

16/04/2020

El Servei de Mediació Ciutadana realitza aquests dies seguiment telefònic dels casos oberts durant l’any i dels casos detectats durant el període d'estat d'alarma. També ha elaborat una petita guia de consells per mantenir una bona convivència a casa.

Tot i que els equipaments municipals es mantenen tancats a causa de l'estat d'alarma de la Covid-19, la majoria de serveis continuen funcionant telemàticament i a través de l’atenció telefònica. És el cas del Servei de Mediació Ciutadana, que manté el contacte amb les comunitats veïnals i fa seguiment telefònic dels casos oberts durant l’any.

També s'ha iniciat el seguiment dels casos detectats durant el període de confinament. Es tracta principalment de conflictes veïnals que tenen l'origen en petites molèsties o malentesos entre veïns de la mateixa escala.

L’objectiu és procurar una bona convivència, oferir suport  i facilitar que els conflictes es puguin reconduir de forma dialogada. 

#cuidemnosmontornes, també a casa

El Servei de Mediació ha elaborat una petita guia amb consells molt senzills per ajudar a mantenir una bona convivència dins de les cases. Entre altres coses es recomana parlar i, sobretot, escoltar la resta de persones, respectar la privacitat de cadascú i mantenir una organització familiar amb horaris i repartiment de tasques pactats. (Trobareu els consells en el document adjunt).

Podeu contactar amb el Servei de Mediació Ciutadana:

- Al telèfon l’Ajuntament  93 572 11 70 (de dilluns a divendres de 9 a 15 h)
- Per correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona