CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local intensifica els controls a les entrades i sortides del poble per impedir desplaçaments de Setmana Santa

La Policia Local intensifica els controls a les entrades i sortides del poble per impedir desplaçaments de Setmana Santa

10/04/2020

Coincidint amb els dies festius de Setmana Santa, tots els cossos de seguretat han reforçat els dispositius per impedir desplaçaments a segones residències, incomplint les mesures de confinament imposades pel coronavirus.

La Policia Local de Montornès ha fixat diversos controls de trànsit a les entrades i sortides del poble per impedir desplaçaments cap a zones d'esbarjo i segones residències, prohibits en la situació d’emergència sanitària per la COVID-19.

Des de la declaració de l’Estat d’Alarma la Policia Local ha realitzat una cinquantena de controls de pas a persones i vehicles per comprovar que qui es troba al carrer ho fa amb causa justificada.

Durant la darrera setmana, amb les restriccions de l’activitat laboral no essencial fins al 9 d’abril, s’han intensificat els controls a les empreses de Mon tornès i a les zones comercials més concorregudes. En algunes empreses i comerços s’han fet intervencions per incompliment de la normativa de seguretat i salut. També s'han dut a terme patrullatges a peu a l'entorn de les entitats bancàries per evitar concentracions de persones, per exemple, en dia de cobrament de pensions.

Aquesta setmana també s'han intensificat els controls en els horts particulars, després de que el Govern de la Generalitat hagi autoritzat el poder anar a recollir la collita i donar de menjar als animals. És manté, però, la prohibició d’anar als horts situats en segones residències.

Des de que es va declarar l’Estat d’Alarma, la Policia Local ha realitzat 561 serveis, dels quals 238 (42%) han estat relacionats amb el compliment de les obligacions i restriccions de les instruccions donades pel Ministerio del Interior, ha identificat a més de 476 persones i ha sancionat a més de 170 infractors (el 15% dels quals són conductors de vehicles).

Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Via pública
Control policial al carrer de Can Parellada
Aquesta Setmana Santa ens quedem a casa
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona