CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S'incrementen els ajuts a les famílies per combatre la situació d'emergència

S'incrementen els ajuts a les famílies per combatre la situació d'emergència

07/04/2020

Aquest dimarts s'han lliurat 55 lots de material escolar a infants del municipi de famílies vulnerables. Dijous es farà el lliurament de 139 targetes moneder atorgades pel Consell Comarcal i per Probitas. El 25 de març ja es van lliurar 392 targetes moneder als infants beneficiaris de beques menjador aprovades per la Generalitat.

L'Ajuntament continua articulant ajuts per a les famílies del municipi per fer front a la situació d'excepcionalitat que es viu arran de la COVID-19.

Aquest dimarts s'han lliurat 55 lots de material escolar bàsic (llapis, retoladors, tisores, fulls, etc.) per a famílies amb infants que no en tenien i que no en podien comprar. A aquest material s'hi ha sumat, en alguns casos, llibres i jocs cedits pel departament d'Infància. El repartiment s'ha fet a domicili per part de personal municipal. La papereria Enric ha col·laborat amb l'Ajuntament ajustant el preu del material i aportant les bosses de roba de cada lot.

Més targetes moneder en concepte de menjador i activitats socioeducatives 

Aquest dijous es farà el repartiment de 139 noves targetes moneder a les famílies. N'hi ha 21 precarregades amb 40 euros en concepte de menjador per a infants amb Necessitats Educatives Especials i 53 precarregades amb 20 euros per a activitats socioeducatives. En tots dos casos han estat aportades pel Consell Comarcal. La Fundació Probitas, per la seva banda, ha aportat 63 targetes en concepte d'ajuts de menjador, precarregades amb 84 euros, que aniran a les famílies dels joves del projecte RAI-ESO i altres alumnes de primària.

Aquestes targetes s'afegeixen a les 392 precarregades amb 40 euros cadascuna que es van lliurar el 25 de març a les famílies dels infants beneficiaris de les beques menjador aprovades per la Generalitat de Catalunya. 

D'altra banda, l'Ajuntament manté el programa de lliurament d'aliments frescos a les famílies que més ho necessiten. Aquest dijous es farà un nou lliurament de 60 lots.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Serveis Socials, Covid-19, CuidemnosMontornès
Lots de material escolar bàscic per als infants que no en tenen
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona