CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més recursos virtuals del CEM Les Vernedes

Més recursos virtuals del CEM Les Vernedes

03/04/2020

L'equipament ha estrenat una sèrie de vídeos realitzats per l'equip del centre amb consells i indicacions per mantenir-se en forma a casa. La proposta se suma a les sessions virtuals de gran part de les disciplines esportives que s'imparteixen al complex i que s'han posat a disposició de la ciutadania durant les darreres setmanes.

Des de l'inici del confinament, el CEM Les Vernedes ha cercat fórmules per mantenir el contacte no només amb els seus  abonats i abonades, sinó també amb la ciutadania en general, oferint-los alternatives i recursos per mantenir-se en forma sense sortir de casa.

A la seva oferta virtual, s'ha afegit en els darrers dies una relació de vídeos curts elaborats pel mateix personal tècnic del CEM amb consells i pautes per fer exercici de forma segura i saludable. De moment se n'ha publicat la presentació. La sèrie inclourà temàtiques com l'alimentació, els estiraments, la hidratació, etc. S'hi pot accedir a través del web www.cemlesvernedes.cat.

Paral·lelament, l'equipament treballa per oferir noves propostes per als seus abonats i abonades que es puguin afegir a les ja existents. Actualment hi ha recursos a través de tres plataformes:

 • Aplifit (oberta a tothom)
 1. www.cyclingathome.com
 2. Dades d'accés:
  a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  Contrassenya: aplifitencasa

       Hi ha 5 sessions noves cada setmana mentre duri la situació d'alarma. 

 • Les Mills (oberta a tothom)
  Classes virtuals de Bodybalance, Bodypump, Sh'bam, CXWORX, etc, clicant l'enllaç: https://lmod.co/club 

 • Traningym (per a abonats/des del CEM)
  A l'app de CEM Les vernedes (mòbils amb sistema operatiu Android) o bé a l'app de Traningym (mòbils amb sistema operatiu IOS) hi trobaràs les classes virtuals en el menú lateral. Es pot triar entre més de 350 classes amb entrenaments de tot tipus, HIIT, Ball, Ioga, Pilates i moltes més. (Cal actualitzar l'app del CEM per accedir a les noves prestacions).

D'acord amb les mesures econòmiques i fiscals extraordinàries establertes pel govern local arran de la crisi de la COVID-19, l'Ajuntament no ha passat a cobrament els rebuts de març ni passarà els següents fins que es reprenguin les activitats presencials als equipaments.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Esports
www.cemlesvernedes.cat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona