CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local vetlla pel compliment de les restriccions de l'estat d'alarma

La Policia Local vetlla pel compliment de les restriccions de l'estat d'alarma

27/03/2020

Fins ara el cos de seguretat local ha fet 361 identificacions, i ha sancionat 14 conductors i 96 vianants per incompliment de les restriccions de moviment de l'estat d'alerta. També s'ha aixecat acta de denúncia a dos comerços i s'ha fet l'advertiment a dues empreses per a la implementació de més mesures de seguretat

La Policia Local està realitzant diàriament dispositius de seguretat, fixos i mòbils, a l'espai públic per assegurar el compliment de l'estat d'alerta decretat per l'emergència de la COVID-19.

La vigilància s’adapta en funció dels llocs o les franges horàries que es detecten com a més concorregudes, com ha estat el cas de les entitats financeres a causa del pagament de les pensions. Fruït d'aquestes actuacions, s'han fet 361 identificacions a persones i s'han imposat sancions a 14 conductors i 96 vianants que incomplien les restriccions. També es realitzen intervencions en establiments i empreses del municipi per garantir el compliment de la normativa de seguretat i salut. Així, s'ha denunciat un establiment obert indegudament i s'ha advertit dues empreses per a la implementació de més mesures de seguretat.

En un altre ordre de coses, la Policia Local va participar aquest dimecres, juntament amb altres policies locals, Protecció Civil i el SEM, en la trobada a l'Hospital General de Granollers per agrair la tasca dels sanitaris en la crisi provocada pel coronavirus. 

RECORDATORI: durant la vigència de l’estat d’alarma les persones únicament poden circular, de manera INDIVIDUAL, per a realitzar les següents activitats: 

- Compra d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat. 
- Assistència a centres sanitaris.
- Desplaçament al lloc de treball 
- Retorn al lloc de residencia habitual 
- Cura de persones grans, menors, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables. 
- Desplaçament a entitats financeres i d’assegurances.Per situacions de força major i/o necessitat. 

La ciutadania té el deure de col·laborar i no obstaculitzar la tasca dels agents de la Policia Local. L’incompliment o la resistència a les ordres donades poden ser sancionats. La Llei considera infracció greu la desobediència o la resistència a l’autoritat, la negativa a identificar-se o l’al·legació de dades falses en el procés d’identificació.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
Dependències de la Policia Local de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona