CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local vetlla pel compliment de les restriccions de l'estat d'alarma

La Policia Local vetlla pel compliment de les restriccions de l'estat d'alarma

27/03/2020

Fins ara el cos de seguretat local ha fet 361 identificacions, i ha sancionat 14 conductors i 96 vianants per incompliment de les restriccions de moviment de l'estat d'alerta. També s'ha aixecat acta de denúncia a dos comerços i s'ha fet l'advertiment a dues empreses per a la implementació de més mesures de seguretat

La Policia Local està realitzant diàriament dispositius de seguretat, fixos i mòbils, a l'espai públic per assegurar el compliment de l'estat d'alerta decretat per l'emergència de la COVID-19.

La vigilància s’adapta en funció dels llocs o les franges horàries que es detecten com a més concorregudes, com ha estat el cas de les entitats financeres a causa del pagament de les pensions. Fruït d'aquestes actuacions, s'han fet 361 identificacions a persones i s'han imposat sancions a 14 conductors i 96 vianants que incomplien les restriccions. També es realitzen intervencions en establiments i empreses del municipi per garantir el compliment de la normativa de seguretat i salut. Així, s'ha denunciat un establiment obert indegudament i s'ha advertit dues empreses per a la implementació de més mesures de seguretat.

En un altre ordre de coses, la Policia Local va participar aquest dimecres, juntament amb altres policies locals, Protecció Civil i el SEM, en la trobada a l'Hospital General de Granollers per agrair la tasca dels sanitaris en la crisi provocada pel coronavirus. 

RECORDATORI: durant la vigència de l’estat d’alarma les persones únicament poden circular, de manera INDIVIDUAL, per a realitzar les següents activitats: 

- Compra d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat. 
- Assistència a centres sanitaris.
- Desplaçament al lloc de treball 
- Retorn al lloc de residencia habitual 
- Cura de persones grans, menors, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables. 
- Desplaçament a entitats financeres i d’assegurances.Per situacions de força major i/o necessitat. 

La ciutadania té el deure de col·laborar i no obstaculitzar la tasca dels agents de la Policia Local. L’incompliment o la resistència a les ordres donades poden ser sancionats. La Llei considera infracció greu la desobediència o la resistència a l’autoritat, la negativa a identificar-se o l’al·legació de dades falses en el procés d’identificació.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública
Dependències de la Policia Local de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona