CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Neteja intensiva a la via pública

Neteja intensiva a la via pública

26/03/2020

Aquesta setmana s'han posat en marxa mesures per intensificar la neteja i desinfecció a les zones de la via pública més sensibles que inclouen les àrees de contenidors i els espais per on han de passar més persones, com els accessos a establiments alimentaris.

L'empresa concessionària del servei de neteja viària, amb el suport de personal dels Plans d'Ocupació Local contractats per l'Ajuntament i de la brigada municipal d'obres, ha iniciat aquesta setmana tasques de neteja i desinfecció extraordinàries a la via pública. Les actuacions es duen a terme d'acord amb les recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. La neteja es realitza amb grups d'aigua a pressió i polvoritzadors amb una dissolució d'aigua i detergents.

Les actuacions es realitzaran els dilluns, dimecres i divendres a les següents zones: 

  • La totalitat de les àrees de contenidors del municipi 
  • Accessos i entorn del CAP (Centre d'atenció Primària)
  • La totalitat de les parades d'autobús del municipi
  • La parada de taxis
  • Els accessos a les farmàcies
  • Els accessos a les entitats bancàries i caixers automàtics:
  • Els accessos a les esglésies de Montornès Centre i de Montornès Nord
  • Els accessos als principals comerços alimentaris del municipi
  • Els accessos i l'entorn del mercat de Montornès Nord
  • L'eix comercial del centre format pels carrers Palau d'Ametlla, c. Major, c. Estrella, Jaume Balmes, Blas Infante, Rambla Sant Sadurní i Av. Onze de Setembre, i el c. de Federico García Lorca a Montornès Nord.  

El dissabte es realitzarà un altre servei addicional de neteja a les àrees de contenidors. Aquest servei comptarà amb un vehicle escombradora amb mànegues i grups de pressió, i amb operaris que duran motxilles atomitzadores.   

El servei de neteja es podrà anar modificant en funció de la situació i de les necessitats de cada moment.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19, CuidemnosMontornès
Neteja i desinfecció de la zona de contenidors de la plaça de la Font
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona