CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per consultar, votar i aportar noves propostes al PAM 2020-23

Darrers dies per consultar, votar i aportar noves propostes al PAM 2020-23

11/03/2020

Les aportacions es poden fer fins al dia 15 de març a través de la plataforma "Decidim". Es poden donar suports a les propostes presentades durant el procés participatiu celebrar al febrer i fer-ne de noves.

Des de fa uns dies el veïnat pot analitzar, valorar i donar suport a les propostes que s'inclouran en el Pla d'Actuació Municipal per al període 2020-23 que s'està elaborant.

Les sessions presencials celebrades durant el mes de febrer van comptar amb la participació d'un centenar de persones, entre les quals, comerciants, empresariat, ciutadania en general i la infància, en particular. Com a resultat es van obtenir un total de 84 aportacions que, un cop agrupades per temes, s’han sintetitzat en 67 propostes d’actuació.

D'altra banda, es van recollir 175 aportacions a través de les butlletes que es van distribuir en les urnes en 8 equipaments municipals. Un cop agrupades per temes, s'han concretat en 51 propostes, així com altres comentaris, suggeriments i/o queixes.

Les aportacions veïnals posen l'accent en l'acció social, en actuacions en els àmbits del civisme i de la mobilitat. L’empresariat, per la seva banda, posa sobre la taula qüestions relacionades amb la millora de l’accessibilitat; la mobilitat i la seguretat als polígons industrials; també l’agilitat en la tramitació municipal; el foment de l’ocupació i la millora dels cicles formatius. Totes eaquestes, qüestions que també posen de manifest els comerciants, referides a l'àmbit més urbà, i amb la introducció d'elements com el manteniment de la via pública; l’estacionament de vehicles, el foment del comerç de proximitat i la regulació dels horaris comercials, entre altres. 

Fins al dia 15 de març, es poden  llegir i revisar les propostes prioritàries proposades per l'equip de govern i les recollides al llarg del procés participatiu. També se'n poden fer de noves i donar suports a les propostes que es considerin més importants i necessàries per a realitzar en els propers anys. Les aportacións es poden fer a través de la plataforma DECIDIM on també es pot accedir a les actes de les trobades participatives i fer el seguiment del procés en totes les seves fases.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Dinàmica participativa amb el Consell d'Infants
Sessió del Consell d'Empreses dedicada al PAM 2020-23
Trobada participativa amb el comerç local - PAM 2020-23
Primer taller ciutadà del procés participatiu del PAM 2020-23
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona