CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Big Vent Marinada: un alumne, un instrument

Big Vent Marinada: un alumne, un instrument

06/03/2020

El projecte Big Vent Marinada, que s'ha presentat aquesta setmana, permetrà 54 alumnes de tercer tenir un primer contacte amb instruments musicals de vent i rebre formació per part del professorat de l'Escola Municipal de Música.

A partir de la setmana vinent l'alumnat de tercer de l'Escola Marinada rebrà classes d'instrument de vent a càrrec de l'equip docent de l'Escola Municipal de Música. L'Ajuntament ha donat suport a la col·laboració entre els dos centres amb l'adquisició de 54 instruments musicals i altre material complementari. D'aquesta manera cadascun dels 54 alumnes de tercer de l'Escola Marinada podrà començar a tocar un instrument. Hi ha trompetes, bombardins, saxos, clarinets i flautes travesseres. La inversió ha estat de 23.902,34 €, als quals cal afegir les hores del professorat de l'Escola de Música que es desplaçarà a Marinada setmanalment per impartir les classes.

Aquest dijous, part de l'equip docent de l'Escola Municipal de Música ha fet la presentació del projecte a l'alumnat i ha assignat a cada infant l'instrument que serà el seu company musical fins a final de curs.

Les arts com a eix estructurador

La col·laboració de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre amb l'Escola Marinada es va iniciar fa anys, amb la posada en marxa d'un taller de teatre social que s'imparteix a l'alumnat de cinquè. Aquest curs també es desenvolupa un taller de dansa comunitària amb alumnes de primer, al qual s'afegeix ara el projecte Big Vent, que aproparà la música instrumental als infants de tercer. D'aquesta manera es progressa en la potenciació dels ensenyaments artístics com a un dels eixos estructuradors del centre. Tot plegat s'integra en la filosofia del Pla Educatiu d'Entorn que fomenta l'educació 360 amb la implicació en el fet educatiu de tots els agents de la comunitat.

Arxivat a: Educació, Infància
Inici del projecte Big Vent a l'Escola Marinada
Arribada dels instruments a l'Escola Marinada
Nens i nenes aprendran a tocar instruments de vent
L'alumnat de tercer de l'Escola Marinada i els mestres del projecte Big Vent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona