CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Sororitat serà el tema central del Dia de les dones a Montornès

La Sororitat serà el tema central del Dia de les dones a Montornès

28/02/2020

El 8 de març es torna a presentar com una jornada reivindicativa i festiva, posant enguany en relleu els vincles entre les dones com a base de progrés col·lectiu. Les activitats del programa, que es presenta amb el lema "Montornès Feminista: teixint sororitat", es posaran en marxa el 7 de març i es perllongaran fins al dia 29.

Aquests dies veu la llum el programa organitzat a Montornès amb motiu del 8 de març, el Dia Internacional de les dones. Les activitats començaran el dia 7 amb una jornada al CI Pintor Mir dedicada a la situació de la dona al Nepal amb propostes gastronòmiques i artístiques organitzades per l'ONG Amics del Nepal, i amb una sessió de cinefòrum a càrrec del Centre d'Estudis que es farà a la tarda a Can Saurina 

La unió i solidaritat entre dones, posada en valor 

El diumenge dia 8 es duran a terme els actes centrals de la programació. Sota el títol Teixint sororitat, la plaça de Pau Picasso acollirà activitats reivindicatives en defensa de models socials basats en la igualtat, la justícia, la paritat i la llibertat. Tot plegat, posant en valor la fortalesa i fiabilitat dels lligams i complicitats entre dones a l'hora d'avançar en l'assoliment d'objectius i de drets.
La diada s'acompanyarà amb música, poesia, art i ball, i es completarà amb la lectura del manifest institucional i un dinar del cabàs, obert a les dones del poble.

Espectacles i activitats de sensibilització

La programació també aposta per espectacles que ajudin a sensibilitzar i fer visibles les aportacions artístiques femenines. El dia 15 de març la companyia The Feliulettes oferirà Akelarre al teatre Margarida Xirgu i el dia 21, formant part de la cita anual "Veus en femení", hi haurà un concert de la cantaora Mayte Martin. 

El programa també inclou una tertúlia amb l'escriptora feminista Gemma Lienas, una proposta teatral per a l’alumnat de 4rt d’ESO, i la presentació de la segona edició del projecte de formació en emprenedoria socials i feminista "Dones amb talent" que desenvolupa el dept. municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç. La darrera proposta, “Sumen 6km en la lluita per la Igualtat”, tindrà lloc el 29 de març´ en el marc de la Mitja Marató, organitzada pel Club Atletisme Montornès.

Arxivat a: Igualtat
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona