CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'educació 360, objectiu compartit

L'educació 360, objectiu compartit

27/02/2020

El Consell Escolar Municipal ha rebut aquesta setmana una diagnosi sobre les pràctiques d’educació escolar i extraescolar d’infants i adolescents de Montornès. El document servirà de base per continuar avançant cap a un model educatiu global que vinculi els aprenentatges formals i no formals provinents de tota la comunitat.

L'Institut Marta Mata ha acollit aquesta setmana un Consell Escolar Municipal en què, a més de la comunitat educativa, han participat agents com els serveis de salut, equipaments i serveis municipals d'educació no formal, així com les AMPA de tots els centres.

Durant la sessió s'ha presentat un estudi, realitzat per l’empresa D-CAS a petició de l'Ajuntament, sobre les pràctiques d’educació escolar i extraescolar d’infants i adolescents del municipi. El document recull dades sobre els hàbits de la població de 0 a 29 anys, organitzada per franges edat.

Per a realitzar-lo s'han fet 1.140 enquestes a l'alumnat des de 4t de primària a 4t d’ESO; 833 enquestes a famílies amb infants de 0 a 16 anys, i 374 enquestes a joves de 16 a 29 anys. De cada franja s'aporten dades com el perfil educatiu comparat amb l'entorn, hàbits de salut i alimentaris, implicació familiar en l'educació, així com la percepció que es té de la prestació de serveis.

Totes les dades rebudes serviran per acordar línies d'actuació per part de tots els agents i anar consolidant un model que vinculi totes les experiències vitals de la primera part de la vida amb el fet educatiu. És el que s'anomena Educació 360 i constitueix un dels objectius del Pla Educatiu d'Entorn que es treballa a Montornès des de fa tres anys.

Arxivat a: Educació
Intercanvi d'impressions entre els participants en el Consell Escolar Municipal
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona