CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Mitja Marató, compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat

La Mitja Marató, compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat

26/02/2020

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca incorpora enguany la sostenibilitat com a un dels eixos vertebradors. S'han previst activitats per posar en valor l’entorn natural i patrimonial de la Mitja.

La sostenibilitat se suma enguany als valors que any rere any promou l'organització de la Mitja. A les actuacions que promouen la Igualtat en col·laboració amb l'Ajuntament o el compromís social amb el territori a través d'aportacions a entitats, el Club Atletisme Montornès ha previst accions de conscienciació relacionades amb el medi ambient i l'entorn.

Durant la prova, que es disputarà el 29 de març juntament amb la cursa dels 6 km, es duran a terme accions per a la  minimització de residus, com la utilització de material compostable per al dinar de pasta i el reciclatge de les ampolles i taps dels avituallaments. A més, les activitats paral·leles previstes també incidiran en la posada en valor de l’entorn natural i patrimonial de la Mitja com a exemple de recuperació mediambiental.

Entre les propostes hi ha una sortida guiada pels voltants de Montornès que tindrà lloc el 8 de març de 9 a 11.45 h. La ruta inclourà l'entorn fluvial i agrari i acabarà al turó de les Tres Creus amb una visita al jaciment romà Mons Observans i una plantada de vegetació al seu entorn.

(Adaptació de les informacions facilitades per l'organització de la Mitja)

Arxivat a: Esports
Font de la imatge: Club Atletisme Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona