CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sopars amb estrella Michelin a l'Escola d'Hoteleria

Sopars amb estrella Michelin a l'Escola d'Hoteleria

19/02/2020

El restaurant pedagògic El Molí torna a oferir dos "Sopars d'Estrella" organitzats per l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental de l'Institut Marta Mata, aquesta vegada amb la col·laboració dels xefs Víctor Quintillà i Víctor Torres.

Un curs més, l'alumnat de l'Escola d'Hoteleria té l'oportunitat d'elaborar un menú degustació sota l'acompanyament i la supervisió de xefs amb distinció Michelin.

Aquesta setmana, el cuiner del restaurant La Lluerna, Víctor Quintillà, ha estat el primer a treballar amb el jovent del centre. Quintillà va rebre per primer cop una estrella Michelin el 2013 i des d'aleshores l'ha renovada any rere any.

L'altre xef convidat és Víctor Torres, qui va revalidar la seva estrella Michelin i va ser nomenat xef més jove d’Espanya el 2018. La vetllada serà el 3 de marc i es podran degustar els plats més representatius del restaurant Les Magnòlies.

En tots dos casos, el menú se servirà al restaurant pedagògic de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental, ubicat a la masia El Molí. S'hi podrà accedir prèvia reserva al telèfon 608.56.18.62. En tractar-se d'una iniciativa pedagògica, el preu és de 40 €.

La col·laboració de professionals de renom de la gastronomia en la programació anual de l'escola es du a terme periòdicament. L'objectiu és apropar l'alumnat de cuina i restauració a l'elit gastronòmica. L'any passat els xefs Toni Romero i Francesc Rovira també va col·laborar amb l'equipament.

Accions solidàries als centres educatius del pobleEn els darrers dies, l'Institut Marta Mata, al qual pertany l'Escola d'Hoteleria, també ha desenvolupat altres projectes amb finalitat solidària. El 14 de febrer, el centre es va tornar a afegir a la campanya "Taca't pel càncer infantil".L'alumnat de primer dels cursos de Sala i Cuina de l'Escola d'Hoteleria es van encarregar d'elaborar i repartir la xocolata amb melindros per recaptar fons per al laboratori d'investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.En total, van recollir més de 300 €.A la iniciativa, s'hi ha afegit també l'Escola Palau d'Ametlla, que organitzarà la xocolatada el 21 de febrer. La proposta comptarà amb la col·laboració de l'Escola d'Hoteleria, que sortejarà dos menús entre les persones que facin un donatiu.

Arxivat a: Educació
Els xefs Víctor Torres (esquerre) i Víctor Quintillà
L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria amb el xef Victor Quintillà (Font: EHVO)
L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria se suma a la campanya "Tanca't pel càncer infantil" (Font: EHVO)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona