CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > SM Carnestoltes i el seu seguici es preparen per regnar a Montornès

SM Carnestoltes i el seu seguici es preparen per regnar a Montornès

14/02/2020

Sa Majestat Carnestoltes arribarà a Montornès el 20 de febrer, acompanyat pel seu inseparable Esparriot, els 7 pecats capitals, l'Emissari i el Cavaller Gòdia. Enguany, la desfilada i el concurs de disfresses, que tindran lloc el 22 de febrer, premiaran de forma especial els grups i comparses.

Per segon any consecutiu, l'Emissari i el Cavaller Gòdia formaran part del Seguici de Carnaval i participaran en les desfilades de la festa. Gràcies a una iniciativa del Centre d'Estudis de Montornès, aquests dos personatges s'han integrat com a membres de ple dret en el seguici de Sa Majestat Carnestoltes i l'acompanyaran, juntament amb els Pecats Capitals i l'Esparriot. Enguany el toc musical de l'inici del Carnaval anirà a càrrec del Toll.

La festa començarà el 20 de febrer, a les sis de la tarda, amb una petada popular de globus a la plaça de Margarida Xirgu. A continuació, començarà el seguici fins a Can Saurina on la comitiva serà rebuda pel Consell d'Infants i es farà la presentació dels personatges.També hi haurà un taller infantil de disfresses i el tradicional concurs de truites.

ATENCIÓ: Novetats del concurs de disfresses 

La Rua de Carnaval del dissabte 22 de febrer sortirà del c. de Federico García Lorca, i recorrerà Montornès Nord i Montornès Centre fins a la Carpa Polivalent El Sorralet, on es lliuraran els premis del concurs de disfresses. En aquesta edició les bases del concurs inclouen premis per a parelles, grups, i comparses mitjanes i grans. El termini d'inscripció finalitza el 20 de febrer. Les incripcions es poden formalitzar al Casal de Cultura i a l'Oficina del barri. (Trobareu les bases íntegres en els arxius adjunts)

La Rua Infantil serà el diumenge 23 al matí a Montornès Nord. El programa continuarà e l Dimecres de Cendra (26 de febrer) amb la rua mortuòria i la crema de Sa Majestat. 

Montornès, però, es resisteix a dir adéu al Carnaval, és per això que el dia 29 hi ha un darrer acte irreverent. El Teatre Margarida Xirgu acollirà l'espectacle #DPUTUCOOL amb The Chanclettes. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al portal entrades.montornes.cat.

 

Arxivat a: Cultura i festes
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona