CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament de Montornès s'incorpora a la junta de la CCASPS

L'Ajuntament de Montornès s'incorpora a la junta de la CCASPS

13/02/2020

Aquesta setmana s'ha celebrat l'Assemblea de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS). El regidor de Cooperació Internacional, Sergio Carrillo, s'ha incorporat a la nova junta de l'entitat com a representant de l'Ajuntament de Montornès.

L'Assemblea de la CCASPS es va reunir dilluns per, entre altres coses, posar els seus membres al dia sobre la situació de paràlisi que manté el poble Sahrauí des de fa dècades vivint en camps de refugiats al Sàhara Occidental.

Actualment, la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí està formada per 67 consistoris, entre els quals hi ha el de Montornès. Des d'aquesta setmana, el municipi també es troba representat a la junta de l'entitat pel regidor de Cooperació Internacional, Sergio Carrillo.

Al novembre de 2019, Sergio Carrillo ja va formar part d'una expedició integrada per personal tècnic i polític d'Alella, Caldes de Montbui, Castelldefels, Sabadell i Sant Adrià del Besòs, que va visitar els camps sahrauís. El grup va fer seguiment d'alguns dels projectes de cooperació internacional que s'estan desenvolupant a la zona com el laboratori de medicaments essencials Mohamed Embarek Fakal·la, la fàbrica de sabó d'Smara o la biblioteca Bubisher.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació
Membres de la CCASPS. El segon per l'esquerre, el regidor de Coorperació Internacional, Sergio Carrillo (Foto: Fons Català de Cooperació)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona