CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local deté un home quan intentava robar en un comerç

La Policia Local deté un home quan intentava robar en un comerç

12/02/2020

La col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció d’efectius de la Policia Local va facilitar, la nit del dijous 6 de febrer, la detenció d’un home que estava robant en un comerç de Montornès Centre.

Els agents de la Policia Local, alertats pel veïnat, van enxampar un home dins d'un establiment comercial del centre del poble en el moment que intentava perpetrar un robatori, la nit del 6 de febrer. Hi havia accedit, pressumptament, forçant la persiana d'accés. La dotació policial va evitar la fugida i, posteriorment, va procedir a la detenció. L'home va ser traslladat a l’Àrea Bàsica Policial de Granollers dels Mossos d’Esquadra. Se l’acusa del delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

El detingut té 34 anys i és veí de Montornès. La intervenció va ser gravada amb les càmeres que els agents duen incorporades als uniformes. Ara, les imatges seran enviades a la  Comissió de Control dels dispositius de vídeovigilància de Catalunya per al seu dictamen.

Els fets van coincidir pràcticament en el temps amb la detenció el dia 5 de febrer d’un altre veí de Montornès, de 48 anys; i un de Barcelona, de 40, al municipi del Masnou, per un intent de robatori en un estanc de Vallromanes. Tots dos estan acusats d’un intent de robatori amb intimidació en grau de temptativa i d’un altre de falsedat documental per la manipulació de la matrícula del vehicle.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra investiguen si els arrestats en aquests incidents poden haver participat en altres fets similars a Montornès del Vallès.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona