CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Activitats a Pintor Mir, també al matí

Activitats a Pintor Mir, també al matí

10/02/2020

El Centre Infantil Pintor Mir obre la porta a activitats matinals adreçades a les famílies. La primera proposta son sessions de ioga per a embarassades i sessions de ioga post-part per a mares i infants de fins a 6 mesos.

Després de gairebé dos anys de funcionament, el Centre Infantil Pintor Mir ha consolidat una oferta àmplia de lleure educatiu que es desenvolupa a les tardes, de dilluns a divendres. Ara, l'equip dinamitzador de l'equipament es proposta donar un pas més i ampliar el ventall d'opcions d'acompanyament a les famílies amb activitats matinals.

La primera proposta son sessions de ioga per a grups reduïts d'un màxim de 8 participants que es desenvoluparan els dilluns al matí. De 10 a 11 h hi haurà ioga per a embarassades i d'11.15 a 12 h, ioga post-part per a mares i infants de fins a sis mesos. Les sessions es posaran en marxa el 17 de febrer i es desenvoluparan fins al 25 de maig. El preu, de 20 euros, inclou totes les sessions. Les inscripcions es poden fer al mateix equipament ((Necessites javascript per veure aquest correu-e) / 671 00 15 27).

Actualment, una trentena d'infants utilitzen l'Espai Infantil de Pintor Mir i una trentena de famílies, estan inscrites a l'espai familiar La Cova del Joc. L'equipament també acull el Petit Mir, dinamitzat per l'equip pedagògic de la Llar d'Infants Pública El Lledoner i adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Durant el curs també es desenvolupen tallers, activitats i xerrades, incloses en el programa Eduquem i gaudim en família, amb una gran acceptació.

Arxivat a: Ciutadania, Educació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona