CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Escola Palau d'Ametlla, inaugurada oficialment

L'Escola Palau d'Ametlla, inaugurada oficialment

03/02/2020

Aquest dilluns s'ha celebrat l'acte oficial d'inauguració de l'Escola Palau d'Ametlla, amb la presència del conseller d'Educació, Josep Bargalló, i de l'alcalde de Montornès, José A. Montero.

Durant l'acte s'ha fet la descoberta de la placa inaugural a l'entrada de l'escola i hi ha hagut parlaments a càrrec del director del centre, Adrià Martínez; de l'alcalde de Montornès, José A. Montero i del conseller d'Educació, Josep Bargalló.

L'acte també ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó, així com dels equips directius de les escoles i instituts de Montornès.

La inauguració s'ha amenitzat amb actuacions musicals a càrrec d'alumnes de l'escola i ha finalitzat amb un recorregut per les instal·lacions i la signatura del conseller en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

Un any de funcionament del centre

L'Escola Palau d'Ametlla va començar a funcionar al gener de 2019, un cop finalitzades les obres de construcció que l'Ajuntament va assumir davant la impossibilitat que la Generalitat tirés endavant el projecte. L'import d'adjudicació va ser de 3.553.346,76 €.
L'escola disposa de dues plantes en forma de L. Té la façana principal al carrer de Can Parera i s'ubica en paral·lel a la Carpa Polivalent El Sorralet. La superfície construïda és de 2.885 m2. Actualment, el centre educatiu és d'una línia, però la construcció pot arribar a acollir-ne dues si les necessitats del municipi ho requereixen.
L'amplitud de l'edifici permet que hi hagi aules específiques de música, plàstica i informàtica. L'alumnat de cicle infantil disposa d'una aula de joc que complementa cada aula de classe i els nens i nenes de P3 també tenen un espai independent per poder fer la migdiada.

Arxivat a: Educació
El director de l'Escola Palau d'Ametlla, Adrià Martínez; el Conseller d'Eduació. Josep Bargalló, i l'alcalde, José Montero, descobrint la placa
El Conseller d'Eduació, Josep Bargalló, ha pronunciat unes paraules
El Conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha visitat les instal·lacions de l'Escola Palau d'Ametlla
El Conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha firmat en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament
L'alumnat de l'Escola Palau d'Ametlla ha fet un ball de bastons
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona