CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès rep el Document Únic de Protecció Civil Municipal

Montornès rep el Document Únic de Protecció Civil Municipal

30/01/2020

El document, elaborat per la Diputació a petició de l'Ajuntament, incorpora la identificació i avaluació dels riscos en tot l'àmbit municipal, així com les accions preventives necessàries i les actuacions en cas d'emergència.

La Diputació de Barcelona, a petició de l'Ajuntament, ha redactat el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Montornès del Vallès. L'alcalde, José A Montero, va recollir dimarts el document de mans del diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons.

El treball, iniciat l'any 2017, aborda la identificació i avaluació dels riscos, les accions i les mesures necessàries per a la seva prevenció i les actuacions en cas d'emergència. El document incorpora tant els riscos territorials com els d'incendi forestal, químic i químic en el transport, inundacions, nevades, sismes, radiològic i per ventades. La cartografia utilitzada és consultable a la plataforma SITMUN (Sistema d'Informació Territorial Municipal).

Els serveis tècnics municipals revisaran el document que haurà de ser aprovat pel Ple Municipal. Posteriorment es presentarà a la Comissió de Protecció Civil de Catalunya de la Generalitat per a la seva homologació.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
El diputat Pere Pons, amb l'alcalde de Montornès del Vallès, José Antonio Montero. Foto: Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona