CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Actuacions policials per delictes contra la salut publica

Actuacions policials per delictes contra la salut publica

28/01/2020

La Policia Local va detenir el 20 de gener un home amb diverses substancies estupefaents. Se l'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública. A començament de gener, la Policia va actuar sobre un habitatge on es cultivava il·legalment marihuana.

Segons les dades facilitades per l'Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència, la detenció es va produir durant el desenvolupament de les tasques de seguretat habituals d'una de les patrulles de la Policia Local, el matí del dia 20. Els agents van detectar el comportament sospitós d'un individu que circulava en bicicleta pel centre del municipi. Davant la presència policial, l'home va intentar fugir mentre anava llençant objectes a la via pública. Finalment, va ser interceptat al Vial Centre. En el moment de la detenció portava diverses substàncies estupefaents, tres telèfons mòbils i diners en quantitats fraccionades. Un cop detingut va ser lliurat als Mossos d'Esquadra per ser posat a disposició judicial. Se l'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública. El detingut, de 27 anys, és veí de Montornès, i té antecedents per fets similars.

La Policia Local també va actuar el 2 de gener en un habitatge de Montornès Nord on es va localitzar una instal·lació elèctrica de gran potència en condicions precàries destinada al cultiu de marihuana. La instal·lació generava un entorn de risc i insalubre a l’edifici. Tant la instal·lació com les plantes cultivades il·legalment van ser intervingudes.

A banda de les dades sobre les darreres actuacions policials relacionades amb delictes contra la salut pública, l'Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència ha informat de les actuacions derivades del temporal Glòria. Durant l'episodi meteorològic, la Prefectura de la Policia Local va rebre un total de 207 trucades. El cos va realitzar 98 serveis. Les principals demandes estaven relacionades amb la caiguda d’arbres, talls de subministrament tant de llum com d’aigua i control de zones inundables.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Material intervingut per la Policia Local en el moment de la detenció del dia 20
Instal·lació intervinguda en un habitatge de Montornès Nord (Imatge: Policia Local de Montornès del Vallès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona