CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'edició 2019 del DIL Barri Olímpia atén prop de 300 persones

L'edició 2019 del DIL Barri Olímpia atén prop de 300 persones

16/01/2020

Aquest dimecres s'ha dut a terme la cloenda del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri Olímpia, que durant l’edició 2019 ha atès 297 persones. Durant l’acte també s’han lliurat els diplomes del programa Lletres per a tothom, en què han participat una trentena de persones i s’han presentat algunes de les propostes de promoció de l’ocupació que es duran a terme aquest 2020.

L’Espai Cultural Montbarri ha acollit aquest dijous l’acte de cloenda del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri Olimpia 2019. Enguany, el dispositiu ha atès297 persones, 179 de les quals han estat dones. Les accions formatives que s’han desenvolupat han inclòs propostes d’emprenedoria social i feminista, especialment adreçades a les dones, així com formació en noves tecnologies, i itineraris dedicats a la gestió de residus, gestió de magatzem, auxiliar de serveis i de la llar, entre altres. Les persones participants també han rebut suport personalitzat per part de l'Espai de Recerca de Feina. En aquesta edició, les actuacions formatives i les pràctiques han comptat amb la col·laboració d’una quinzena d’empreses.

El dispositiu es finança amb els recursos obtinguts del Servei d'Ocupació de Catalunya a través del programa Treball als barris.

Durant l’acte també s’han lliurat els diplomes a les persones nouvingudes que han participat en el programa d’alfabetització en llengua catalana “Lletres per a tothom”. 

Les accions del 2020 

Durant aquest any l’Ajuntament desenvoluparà una nova edició del Dispositiu d’Inserció Laboral DIL Barri Olimpia que es dedica a les persones amb més dificultats a l’hora de trobar feina i també al col·lectiu femení. L’acompanyament personalitzat i els itineraris formatius inclouran matèries com gestió de residus, l’atenció al client i resolució de conflictes,  les comandes i la cuina saludable. Novament s’han previst sessions sobre emprenedoria social i economia feminista. Les actuacions també inclouen contractacions per mitjà dels Plans d’Ocupació Local. 

El SOC ha atorgat una subvenció de 343.488,86 € que permetrà la contractació del personal tècnic de suport que tirarà endavant els projectes, mentre que l’Ajuntament aportarà els imports de les contractacions dels Plans d’Ocupació.

Empreses col·laboradores en el DIL Barri Olímpia 2019:  Montserrat Rebollo Legaz;  Antai trading, SL;  Beauty by dia SAU;  EDUCEM, SL;  Especialistas en Trabajo Temporal, ETT, SA;  Santos Jorge, SA;  Interdomicilio facilites, SL;  Suara Serveis, SCCL;  Centre de formació de perruqueria i estètica, SL;  Corporació CLD SUTR, SL;  OMS-SACEDE SAU;  El Corte Inglés, SA;  HIDRALAIR, SL i  Desguaces La Cabaña, SL 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Grup participant en la formació d’emprenedoria social i feminista
Un dels grups participant en el programa Lletres per a tothom
Grup participant en la formació de Noves tecnologies
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona