CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > CuEmE: Cultura d'emprenedoria social a les escoles

CuEmE: Cultura d'emprenedoria social a les escoles

15/01/2020

Aquest curs s'ha estrenat a tres escoles de Montornès el projecte CuEmE, una experiència innovadora que té per objectiu incentivar l'emprenedoria entre els més petits amb l'aportació de valors socials i solidaris.

El projecte CuEmE compta amb la participació d'alumnes de 5è de les escoles Can Parera, Palau d'Ametlla i Mogent. Cada centre treballa en la constitució d'una cooperativa que servirà per produir un bé o servei en funció de les necessitats de la comunitat. Els beneficis que s'obtinguin amb la comercialització dels productes o serveis es destinarà a alguna entitat social.

Durant el curs l'alumnat tractarà tots els aspectes relacionats amb la posada en marxa de la cooperativa: des de la concepció de la idea del producte a crear, passant per la constitució de l'empresa i la producció dels béns, fins a la comercialització i l'elecció de l'entitat que en serà beneficiària.

L'escola Mogent dedicarà la seva cooperativa a la producció de l'hort del centre; Palau d'Ametlla perfila un projecte basat en les manualitats dels mateixos alumnes i l'escola Can Parera treballa una iniciativa dedicada al teatre.

Els serveis municipals de Promoció Econòmica i d'Educació actuen com a dinamitzadors i coordinadors del programa que està promogut per la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Educació, Infància, Promoció Econòmica
Sessió de treball del projecte CuEmE a l'Escola Palau d'Ametlla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona