CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria d’ajuts per a activitats esportives per a infants i joves de 3 a 18 anys

Oberta la convocatòria d’ajuts per a activitats esportives per a infants i joves de 3 a 18 anys

13/01/2020

L’Ajuntament hi destinarà un total de 12.000 euros per al període 2019-2020. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 10 de febrer.

Amb l'objectiu de facilitar al màxim l'accés dels infants i joves a l’esport i a les activitats que organitzen les entitats esportives del poble, l'Ajuntament ha obert una convocatòria d’ajuts de caràcter social adreçada a infants i joves nascuts entre el 2002 i el 2016 (ambdós inclosos) i empadronats al municipi.

Serà subvencionable el cost parcial fins al 60% o excepcionalment el total de les quotes de participació fixades per cada entitat en una de les activitats esportives que organitzen.

Fins ara, els ajuts individuals per a les famílies amb recursos insuficients es vehiculaven a través de les subvencions que es destinen a les entitats esportives del municipi. Ara, seran directament les famílies les que podran sol·licitar l’ajut per desenvolupar l’activitat esportiva a l’entitat que designin. Per al període 2019-2020 es destinaran un total de 12.000 euros.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 10 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, adjuntant la documentació que es descriu a les bases de la convocatòria. Les famílies es poden adreçar a l’Àrea de Ciutadania (planta baixa de l’Ajuntament) per resoldre dubtes i revisar la documentació abans de presentar-la.

Arxivat a: Ciutadania, Infància, Joventut
El futbol també present en la Diada de l'esport al carrer
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona