CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un any més, "Sumem 6 km en la lluita per la Igualtat"

Un any més, "Sumem 6 km en la lluita per la Igualtat"

10/01/2020

La regidoria de Polítiques d'Igualtat i el Club Atletisme Montornès tornen a treballar de forma conjunta per oferir sessions d'entrenament adreçades a homes i dones i preparar la cursa dels 6 km de la Mitja Marató.

Aquesta setmana han començat les sessions d'entrenament per preparar la cursa dels 6 km que es disputarà el 29 de març, juntament amb la Mitja Marató. Es tracta del sisè any consecutiu que la regidoria de Polítiques d'Igualtat i el Club Atletisme Montornès s'uneixen per oferir la iniciativa.

Sota el lema "Sumem 6 kilòmetres en la lluita per la igualtat" es vol fomentar la pràctica de l'esport i el compromís amb la igualtat de gènere. A més, des de l'any passat, les inscripcions estan obertes a homes i a dones amb l'objectiu de fer visible la lluita per la igualtat.

Els entrenaments es duen a terme a les pistes municipals d'atletisme els dimarts i dijous de 17.30 a 18.30 h. Les sessions estan dirigides per entrenadors especialitzats i es perllongaran fins al 26 de març.

El preu de l'activitat (que inclou la inscripció, els entrenaments i una samarreta per al dia de la cursa) és de 19 euros. Els fulls d'inscripció es poden recollir i retornar degudament emplenats, juntament amb el rebut de pagament de l'activitat, al Casal de Cultura, a l'Oficina del Barri, al Complex Esportiu Municipal o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. No hi ha data límit per formalitzar la inscripció.

Arxivat a: Esports, Igualtat
Imatge de la campanya "Sumem 6 km en la lluita per la igualtat"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona