CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Xerrades, espectacles, jocs i tallers familiars a la nova programació "Eduquem i gaudim en família"

Xerrades, espectacles, jocs i tallers familiars a la nova programació "Eduquem i gaudim en família"

09/01/2020

El departament d'Educació ha engegat una nova programació "Eduquem i gaudim en família" per aglutinar les activitats familiars que es realitzaran al municipi durant el primer trimestre de l'any.

Per segon any consecutiu, l'inici d'any arriba amb una nova edició del programa "Eduquem i gaudim en família" amb el recull de totes les iniciatives infantils i familiars que es desenvolupen en l’àmbit familiar durant els mesos de gener, febrer i març al poble.

Entre les propostes hi ha jocs, espectacles, tallers i xerrades, totes amb el mateix punt de partida: el component educatiu. Algunes tenen continuïtat amb edicions anteriors com són el Petit Mir per a la franja específica de 0 a 3 anys i l'Espai de joc del Centre Infantil Pintor Mir, per a famílies amb infants de fins a dotze anys.  Al mateix equipament se celebra un cop al mes l'Espai de Debat Educatiu, que reuneix professionals i famílies per debatre sobre l’educació i que aquest curs centrarà part de les trobades a parlar d'igualtat i coeducació.

El programa inclou també altres activitats puntuals entre les quals destaquen les xerrades "Com i quan parlar de sexualitat amb els meus fills/es", "El viatge de primària a secundària" i "Claus per promoure l’èxit escolar"; els tallers de La Città Infinita i el de neuroeducació i joc; i els espectacles "Alícia al país de les meravelles" de Viu el Teatre i "Arma de cosntrucción masiva" de José y sus hermanas.

Les propostes es duran a terme al Centre Infantil Pintor Mir, a la Biblioteca, al Teatre Margarida Xirgu i a l'Espai Cultural Montbarri.

Arxivat a: Educació, Infància
Eduquem i Gaudim en Família

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona