CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els centres educatius tornen a mostrar el seu costat més solidari

Els centres educatius tornen a mostrar el seu costat més solidari

20/12/2019

Aquest dijous, uns 300 alumnes de l'Institut Marta Mata i de l'Escola Mogent han fet una via solidària per lliurar aliments i productes d'higiene a Càritas Parroquials de Montornès. A més, l'alumnat de 4t del mateix institut ha col·laborat en la darrera campanya de donació de sang al Casal de la Gent Gran Centre.

Per segon any consecutiu, alumnes de l'Institut Marta Mata han sortit al carrer per fer visible la seva solidaritat amb una cadena solidària des de la plaça de Pau Picasso fins al magatzem de Càritas Parroquials de Montornès. Enguany, se'ls ha sumat una classe de 2n de primària de l'Escola Mogent.

Al llarg del matí de dijous, els prop de 300 nois i noies han lliurat aliments i productes d'higiene que ells i elles mateixes han recollit als seus centres educatius. De nou, la iniciativa ha sorgit dels estudiants de l'assignatura optativa de 3r d'ESO anomenada Espai Solidari.

Donació també de sang

L'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata també ha dissenyat una campanya per difondre la darrera jornada de donació de sang de l'any al Casal de la Gent Gran Centre, celebrada a la tarda.

En els darrers mesos, els i les joves han preparat un cartell i una cançó de rap per animar la gent a participar-hi. A més, han elaborat obsequis amb materials reciclats per a les prop de 90 persones que hi han donat sang.

La campanya de difusió s'emmarca en la metodologia Aprenentatge Servei del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. A la vegada, l'acció forma part del Servei Comunitari, un programa que, des d'aquest curs, és obligatori a tots els centres d'educació secundària.

Arxivat a: Promoció de la Salut, Educació, Infància, Joventut
Prop de 300 alumnes han participat en la cadena humana
Han recollit aliments i productes d'higiene
La cadena humana ha començat a la plaça de Pau Picasso
Dos alumnes i dues professores de l'Institut Marta Mata a la campanya de donació de sang
Donació de sang al Casal de la Gent Gran Centre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona