CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Propostes joves per aquest Nadal

Propostes joves per aquest Nadal

12/12/2019

Del 22 al 29 de desembre s'han programat activitats diversificades per al jovent més adolescent i per al més adult. Algunes de les propostes estan recollides en els Pressupostos participatius joves Kosmos.

El tradicional Parc de Nadal que concentrava jocs i propostes lúdiques en un sol indret adquireix enguany una dimensió més àmplia amb la programació d'activitats diversificades en funció de les edats i en espais variats.

Per al jovent més adolescent, d'entre 12 i 18 anys, s'ha programat jocs a Can Xerracan els dies 27 i 28 de desembre. La gran novetat ha estat l'organització d'un joc, Humans vs Zombis, que es desenvoluparà a l'equipament i també pels carrers del poble.

Per al dia 29, s'ha previst una sortida a la pista de gel Skating de Barcelona. Per inscriure’s cal trucar o enviar un WhatsApp al 673 532 609.

El mateix dia 29, a les 18 h, el Teatre Margarida Xirgu acollirà el Party Game adreçat a nois i noies a partir de 10 anys, un espectacle interactiu amb proves, música i molta diversió. Les entrades es poden adquirir a entrades.montornes.cat.

Festes i música per al jovent més adult 

El jovent més adult, major de 18 anys, ha escollit propostes més festives i musicals per al Nadal. El dia 22, se celebrarà un vermut al pati de l'Escola Sant Sadurní amb l’actuació del grup Nancy Whiskey. La nit del dia 24, a partir de les 23.55 h, hi haurà una festa jove a la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu. Es tracta d'una de les propostes triades en el marc dels Pressupostos participatius joves Kosmos. L’entrada anticipada es pot comprar a la botiga Frutos Secos Ike per 6 €.

Arxivat a: Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona