CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Novament la igualtat, el millor regal

Novament la igualtat, el millor regal

05/12/2019

Per segon any consecutiu, el departament de polítiques d'igualtat ha posat en marxa la campanya "La igualtat, el millor regal" aprofitant aquestes dates en què el consum augmenta. De nou, l'acció compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i de la Taula per la Igualtat.

Torna la campanya "La igualtat, el millor regal" als establiments del municipi. Seguint el model de l'any passat, el departament de polítiques d'igualtat ha tornat a engegar aquesta acció amb l'objectiu de reflexionar i fer visible la importància que tenen els jocs i les joguines a l'hora de transmetre valors als infants. De la mateixa manera, també pretén qüestionar i desenvolupar el pensament crític en front dels missatges publicitaris i la societat de consum.

Un any més, la Taula per la Igualtat i la Unió de Botiguers col·laboren amb la campanya. Els establiments adherits tindran informació i material de sensibilització com ara cartells i etiquetes dissenyades per Feminista Ilustrada per posar als regals.

La reflexió del lema és aplicable als obsequis que es compren durant tot l'any a persones de totes les edats.

Arxivat a: Igualtat
Etiquetes de la campanya "La igualtat, el millor regal"
Regal amb l'etiqueta de la campanya "La igualtat, el millor regal"
El cartell de la campanya, obra de Feminista Ilustrada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona