CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > XVIII Nit de l'Esport de Montornès

XVIII Nit de l'Esport de Montornès

03/12/2019

El divendres 13 de desembre, l'esport montornesenc es reunirà per premiar els i les millors de la temporada 2018-19. L'esdeveniment tindrà lloc a les 20.30 h a la Carpa Polivalent El Sorralet. Enguany els trofeus lluiran una reproducció de la façana del nou teatre Margarida Xirgu

Un any més, esportistes i entitats es preparen per celebrar una nova edició de la Nit de l'Esport. En el decurs de l’acte, que tindrà lloc el 13 de desembre, a les 20.30 h a la Carpa Polivalent El Sorralet, es lliuraran els premis corresponents a la temporada 2018-2019. Hi ha 42 nominacions per a esportistes de diferents categories i per a 16 equips (8 infantils i 8 sènior).

Es reconeixerà el millor esportista infantil i sènior en categories femenina i masculina; millor equip infantil i sènior; i els esportistes més constants infantils i sèniors en categories femenina i masculina.

També es distingiran entitats esportives i es faran mencions a persones i col·lectius que hagin destacat per la seva dedicació a l'esport local.

Trofeus personalitzats per a cada edició

Les plaques i trofeus que cada any es lliuren a esportistes i entitats es personalitzen amb la imatge d'algun element característic del poble. En les darreres edicions, s'hi han reproduït edificis emblemàtics de Montornès. Enguany la imatge escollida es la façana del nou teatre Margarida Xirgu. En total es lliuraran 108 trofeus, 26 plaques, i 27 diplomes. 

(En el document adjunt trobareu la llista de nominats/des)

Arxivat a: Esports
Aquest any els trofeus duran la façana del nou teatre Margarida Xirgu

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona