CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > ATENCIÓ!: Es busquen patges i voluntaris/àries reials per a la Cavalcada

ATENCIÓ!: Es busquen patges i voluntaris/àries reials per a la Cavalcada

25/11/2019

S'ha obert el termini per apuntar-se a acompanyar els Reis d'Orient quan passin per Montornès el 5 de gener. Hi ha 18 places de patge disponibles. Qui s'hi vulgui apuntar té temps fins al 5 de desembre a través del web municipal. El 10 desembre es farà un sorteig amb totes les sol·licituds rebudes.

Com cada any, el dia 5 de gener els Reis d’Orient visitaran Montornès del Vallès. Es preveu que tornaran a arribar molt carregats i necessitaran patges i persones adultes voluntàries que els acompanyin i els facilitin una mica la feina. 

Per això, s’obren dues convocatòries: una per a patges (nens i nenes de Montornès d'entre 8 i 13 anys) amb un acompanyant adult i una altra per a persones adultes voluntàries per col·laborar en tasques reials.

Per apuntar-s'hi només cal emplenar  el formulari que s'ha habilitat al web municipal (els trobareu en l'enllaç adjunt). Hi ha temps fins al 5 de desembre a les 23.59 hMOLT IMPORTANT: Com que només hi ha 18 places de patge reial infantil, el dia 10 de desembre a les 19 h al Casal de Cultura, es farà el sorteig per triar els/les afortunats/des. SORT!

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
Destacat patges Cavalcada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona