CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova edició del mercat de segona mà, organitzat per les AMPA

Nova edició del mercat de segona mà, organitzat per les AMPA

21/11/2019

El mercat se celebrarà el 14 de desembre a la plaça de Pau Picasso. Les inscripcions per participar-hi són gratuïtes i es poden formalitzar fins al 9 de desembre a les AMPA de l’Ins. Marta Mata, de les escoles Mogent, Marinada i Sant Sadurní, i a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les AMPA de l’Institut Marta Mata, de la Llar d’Infants El Lledoner i de l’Escola Sant Sadurní s’han posat d’acord per tirar endavant una nova edició del mercat de segona mà, una proposta amb força acceptació entre el veïnat. La iniciativa compta amb el suport del departament d’Educació de l’Ajuntament.

Les persones interessades a participar-hi, venen aquells objectes que ja no els siguin útils, han d’emplenar la butlleta adjunta i lliurar-la a les AMPA de l’Ins. Marta Mata o de les escoles Mogent, Marinada i Sant Sadurní. També la poden fer arribar al departament d’Educació (c. de la Pau, 10 de dl. a dv. de 9 a 14 h) o a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El termini d’inscripció finalitzarà el 9 de desembre.

El mercat de segona mà es desenvoluparà el dissabte 14 de desembre, de 9 a 14 h, a la plaça de Pau Picasso.

Arxivat a: Ciutadania, Educació
Una de les darreres edicions del mercat de segona mà

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona