CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Open Arms, protagonista de la III Campanya Persones refugiades, avui

Open Arms, protagonista de la III Campanya Persones refugiades, avui

15/11/2019

Aquest dissabte es posa en marxa la III Campanya Persones refugiades, avui, amb la inauguració de l'exposició "No més vides a la deriva" de l'ONG Open Arms i la mostra de microteatre "Refugis" d'Helena Codorniu. Els actes tindran lloc a les 12 h a Can Saurina. A la nit, hi ha un concert solidari a la Sala Petita del teatre Margarida Xirgu.

L'Ajuntament ha publicat aquests dies la programació de la III Campanya Persones refugiades, avui. Enguany pren especial protagonisme la labor de l'ONG Open Arms. Des d'aquest dissabte i fins a l'1 de desembre es podrà visitar a Can Saurina l'exposició "No més vides a la deriva" que, a través de la mirada de quinze fotoperiodistes, dona testimoni de les missions desenvolupades per l'ONG des de l'any 2015 a les costes gregues i a la Mediterrània central. La presentació tindrà lloc a les 12 h, coincidint també amb la representació de la peça de microteatre "Refugis" a `càrrec d'Helena Codorniu.

També, demà dissabte, a les 22 h, hi haurà un concert solidari a la Sala Petita del teatre Margarida Xirgu a càrrec de Ferran Exceso i Carla Collado.

Les activitats continuaran el 24 de novembre, amb la presentació del projecte “Promovent la cohesió social a través de la resiliència i protecció dels Drets Humans” de l’Institut Internacional per a l'Acció No Violenta NOVACT.

"P.A.U. (Paisatges Als Ulls)" 

La campanya culminarà l'1 de desembre amb la representació teatral ""P.A.U. (Paisatges Als Ulls)" dirigida per Carolina Llacher i interpretada Dabo Malang, Malamine Soly, Yacine Diop i Ariadna de Vilar. A través de quatre històries reals explicades directament pels seus protagoniste, l'obra convida a reflexionar i a entendre com a pròpia la crisi humanitària que viuen els milers de persones que es veuen empeses a creuar el Mediterrani en pastera buscant una oportunitat de vida.

L'entrada per a l'espectacle que tindrà lloc a les 18 h a l'Espai Cultural Montbarri és gratuïta. La reserva de seients es pot fer a entrades.montornes.cat.

Més accions de sensibilització

A més de les activitats obertes a la ciutadania, la campanya inclou tallers de sensibilització adreçats als centres educatius, entitats i persones interessades, així com el visionat en 360° del projecte de Ruido Photo "The backway, d'Àfrica a Europa per la porta del darrere". D'altra banda, la Biblioteca col·labora posant a disposició bibliografia, material gràfic i un estand informatiu al mateix equipament.

 

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
III Campanya de Sensibilització 'Persones Refugiades, Avui'

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona