CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sant Sadurní 2019: la cultura popular a l'alça

Sant Sadurní 2019: la cultura popular a l'alça

12/11/2019

La programació de Sant Sadurní inclou la III Trobada de bestiari de Montornès amb què se celebrarà el 25è aniversari del Drac Ceballot i una Trobada de Grallers organitzada per la Colla de Geganters, un més dels actes que l'entitat ha desenvolupat durant tot l'any pel seu 30è aniversari. El llibret del programa en paper es podrà recollir a comerços i equipaments municipals.

Aquesta setmana es posa en marxa la programació de les Festes de tardor, que inclouen Sant Sadurní i la celebració d'altres esdeveniments com la patrona de la música, Santa Cecília, per part de l'Escola Municipal de Música, o la festa del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI) promoguda pel departament d'Infància. Enguany la distribució del llibret del programa en paper es farà a través dels equipaments municipals i dels comerços.

En el programa de Sant Sadurní brillen amb llum pròpia els esdeveniments vinculats a la cultura popular. Així, el 23 de novembre, se celebrarà la III Trobada de bestiari de Montornès, amb participació de colles convidades d'arreu del territori i les bèsties de les entitats del poble, inclòs el bou del Centre d'Estudis de Montornès. El dia 30, la colla de Geganters ha programat una trobada que aplegarà prop d'un centenar de grallers.

Vespre literari, teatre i les activitats de tota la vida 

Enguany, també es durà a terme un Vespre literari, que tindrà lloc el 28 de novembre a l'Espai Cultural Montbarri. Durant l'acte es presentará del segon opuscle El temps retrobat, tertúlies 2018, basat en les tertúlies de memòria històrica que es duen a terme a la Biblioteca, i es farà el lliurament del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes, organitzat per l'Oficina de Català i l'Ajuntament.

Dins de la programació, les arts escèniques prenen enguany especial rellevància amb la inclusió de totes les representacions que es duran a terme al nou teatre Margarida Xirgu.

Al costat d'això, es mantenen activitats tradicionals, com la paella popular, la cercavila o el correfoc i els esdeveniments esportius més clàssics, com el XXXVIII Cross Escolar, el XXIV Torneig de Karate Sant Sadurní, el Campionat de simultànies d'Escacs i el Campionat de bitlles, entre altres.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Imatge del programa de les Festes de tardor 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona